torstai 7. helmikuuta 2013

KESKIVIIKKO KUVINA

Nyt tulee vuorostaan päivä kuvina -postaus ja nää kaikki kuvat on siis eiliseltä. En ehtiny tulla tekemään tätä postausta eilen, koska tultiin niin myöhään takaisin Järvenpäähän, mutta tässä tää nyt olis! Aamulla mentiin siis tavalliseen tapaan syömään aamupalaa...

Sitten odoteltiin ekan tunnin alkamista, jota ei ees loppujen lopuks ollu, koska opettaja oli sairaana. Oli tosi kiva herätä turhaan 7:15, kun tosiaan oltais saatu nukkuu ainakin 11 asti...

Meillä oli kuitenki enkkua ja tehtiin testi, mikä oli pirun vaikee! Tässä muutama kuva tauolta...

Mentiin sen jälkeen huoneeseen latailemaan musiikkia ja latasin yli 30 uutta biisiä mun koneelle. Sitten lähettii kävelemään Kyrölän asemalle ja sieltä junalla Helsinkiin, joka oli myöhässä 10 minuuttia mutta perille päästiin kuitenkin!

Käytiin hakemas heti liput Vuonna 85 -leffaan ja siitä mentiin sitte Viiville tekemään ruokaa porukalla. Tutustuin myös pariin uuteen ihmiseen, kun Viivi oli kutsunu sen kavereita niille.

Sitten kun masut oli täynnä niin lähettiin takas keskustaan päin ja mentiin kattoo Vuonna 85! Se oli hyvä, vaikka vähän erilainen mitä odotin. Leffan jälkeen kierreltiin vähän kauppoja ja lähettiin takas junalla Järvenpäähän. Koko eilinen päivä meni tosi nopeesti, mutta kivaa oli!

6 kommenttia:

 1. sulle on tunnustus mun blogissa! :-)

  VastaaPoista
 2. Taija
  kiitti :) käyn kattomassa!

  VastaaPoista
 3. hei, siisti tää sun blogi! kivasti oot osannu muokata ulkoasun, tykkään :---)

  http://thecupboard-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista