keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

I CAN'T STOP MYSELF FOR SMILING

Nyt tulee eiliseltä kuvia, kun olin Emmillä yötä ja samalla näin ekaa kertaa Fidelin, joka on siis Emmin chihuahuan pentu! Oli tosi ihana päivä hyttysistä huolimatta ja mentiin siis viettämään aikaa läheiselle nurmikolle ja napattiin mukaan "terveelliset" eväät. Myöhemmin mentiin puistoon istuskelemaan mansikoiden ja hyvän musiikin kera! Oli tosi kiva nähdä Emmiä pitkästä aikaa ja jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä.

4 kommenttia:

 1. laihdutaks vielä? syöt aika paljo herkkui, kuvien perusteella :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi
  mä vähän oottelin tämmöstä kommenttia :D siis kyllä mä vielä laihdutan (projekti ei oo vielä ees puolessa välissä), mutta nyt on menossa junnailu vaihe ja tosiaan pitäis ottaa uudelleen itteä niskasta kiinni. yritän kuitenkin pitää kalorit kunnossa eli lenkkeilen kuitenkin :) onneks paino ei oo lähteny nousuun, mutta nyt pitäis kuitenkin saada se taas tippumaan. haha ja tosiaan syön aika paljon herkkuja eli tähän pitäis saada kunnon muutos nyt heti paikalla! :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanan kesäisiä kuvia, kauheesti alkoi tehdä mieli mansikoita :-D ♥ Ne on vaan yks mun lempparikesäherkuista, namnamnam!

  Ihanaa kesää sulle Mette!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Pauliina
  Nam mä rakastan mansikoita, ne on vaan niin hyviä! Ja ihanaa kesää sulle myös! :)

  VastaaPoista