keskiviikko 25. joulukuuta 2013

PIENI JOULULAHJA VELJELLE

Mun veljellä ei oo ollut kivoja suojakuoria sen kännykkään, joten päätettiin Lux-Casen kanssa antaa sellaiset veljelleni joululahjaksi. Lux-Casen suuresta valikoimasta johtuen mun oli vaikea valita hänelle mieleiset kuoret, mutta päädyin näihin ja veli tykkäs kyllä kovasti! Oon huomannu, että suojakuoret on oikeesti tosi hyödylliset, koska nimensä mukaan ne suojaa ja puhelin ei välttämättä kulu niin nopeasti. Lisäksi se tuo kivaa persoonallisuutta kännykkään tai johonkin muuhun laitteeseen, kun on olemassa niin paljon erilaisia suojakuoria. Jos siis sait jouluna lahjaksi uutta elektroniikkaa, niin kannattaa kurkata Lux-Casen nettisivut. Sieltä löytää esimerkiksi satoja erilaisia suojakuoria eli varmasti myös sun laitteelle löytyy joku mieluinen juttu!

Kurkkaa myös Lux-Casen Facebook sivut ja Google+ sivut!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Lux-Casen kanssa.

7 kommenttia:

 1. hirveät kuoret :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain suorasta mielipiteestä! Mun mielestä noi näytti kivoilta ja se on pääasia, että veli tykkää niistä :) Lux-Caselta löytyy kuitenkin paljon erilaisia kuoria, joten käy ihmeessä kurkkaamassa.

   Poista
 2. hienot kuoret ! voisin käydä kattomas jos tuolta löytyis jotain :))

  VastaaPoista
 3. kivat kuoret! hei muuten lenkkeiletkö vielä? :) jos joo, niin miten pitkii lenkkei ja kävellen vai juosten? pitäs itte alottaa pikkuhiljaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on :) Ja joo lenkkeilen tai yritän ainakin parhaani mukaan! Mun lenkkien pituus riippuu ihan fiiliksestä, mutta jos meen kävellen nii yli tunti ja hölkäten myös joku tunti eli pyrin myös hölkkäilemään. Joskus jos on oikeen reipas olo, niin parin tunnin reipas kävely on jees! Munkin pitäis oikeesti lisäillä vielä entisestään tätä lenkkeilyä eli tsemppiä myös sinne päin :) Pyri siihen, ettet tee sitä pakosta vaan sen takia, että se on oikeesti kivaa ja siitä tulee hyvä olo :)

   Poista
  2. okei, kiitos paljon vastauksesta! :)

   Poista