keskiviikko 3. syyskuuta 2014

BECONFIDENT

Aloitin yhteistyön BeconfiDentin kanssa ja sain pari viikkoa sitten heiltä testaukseen Teeth whitening Start Kitin ja hampaiden valkaisukynän. Kyseiseen pakettiin kuuluu alla olevassa kuvassa näkyvät jutut eli 10 ml melonin makuista valkaisugeeliä (riittää noin kymmeneen käsittelykertaan), 3 kpl hammasmuotteja (näiden avulla geeli pysyy paikallaan valkaisun ajan), valkaisukynä, sävyliuska, sekä tietysti selkeät ohjeet suomeksi. 

Mulla ei ole niinkään keltaiset hampaat, mutta oon aina halunnut kokeilla hampaidenvalkaisua ja saada entistä valkoisemman hymyn. Mua aluksi vähän jännitti koko homma, mutta selkeiden ohjeiden ansioista kaikki sujui ongelmitta. Ensin pitää ottaa muotit ylä- ja alahampaille ja laittaa ne kuumaan veteen 3 sekunnin ajaksi, jotta ne muotoutuvat sopiviksi. Sen jälkeen muotteihin laitetaan valkaisugeeliä ja sitten ne laitetaan suuhun vartiksi. Valkaisugeeliä riittää siis noin kymmeneen käsittelykertaan eli hampaat valkaistaan tällä menetelmällä kerran päivässä kymmenen päivän ajan tai siihen asti, kunnes tulos miellyttää. Toi on siis todella helppoa ja tulokset on oikeasti hyvät! Mulla on geeliä vielä vähän jäljellä, joten odotan innolla lopullista tulosta. Muutoksen huomaa selvästi jo nyt, joten suosittelen tota kaikille niille, jotka haluavat nopeasti, helposti ja turvallisesti valkoisemmat hampaat.

Jokaiselle tulee varmaan mieleen haittavaikutukset, mutta niitä ei onneksi tarvitse pelätä, kun käyttää BeConfidentin tuotteita. Tuotteet ovat nimittäin peroksidittomia eivätkä vahingoita kiillettäsi tai aiheuta vihlontaa. Kaiken tämän lisäksi toimitus on ilmainen ja se tulee suoraan postilaatikkoon. Tuotteet näyttää olevan nyt hyvässä tarjouksessa, joten käykää ihmeessä kurkkaamassa kyseinen sivusto!

Oletteko te ennen kokeilleet hampaidenvalkaisua kotona ja mitä ajatuksia aihe herättää teissä?

2 kommenttia:

 1. saisko ennen ja jälkeen kuvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti mä en tajunnut ottaa ennen ja jälkeen kuvia, mutta Googlettamalla löytyy paljon kuvia muiden tuloksista :) Sen voin kuitenkin luvata, että lopputulos on hyvä!

   Tässä yhden bloggaajan postaus BeconfiDentin hampaidenvalkaisusta kuvien kera: http://bebeeh.blogspot.fi/2013/09/be-comfident.html

   Poista