keskiviikko 1. lokakuuta 2014

O C T O B E R

Nyt tulee pitkästä aikaa postausta ja saatte taas tyytyä kännykällä otettuihin kuviin, koska en oo käyttänyt kameraa kovinkaan aktiivisesti lähiaikoina. Ajattelin siis kertoa lyhyesti tässä postauksessa, mitä mulle kuuluu ja mitä kaikkea näiden viikkojen aikana on tapahtunut.

Mulle kuuluu siis hyvää ja oon viettänyt tosi paljon aikaa kavereiden kanssa ja oikeastaan joka viikonloppu on ollut täynnä menoa. En vaan voi uskoa, että nyt on jo lokakuun ensimmäinen päivä. Aika menee niin nopeasti ja sekin on outoa, että oon nyt kolmosella ja toukokuussa olisi tarkoitus valmistua nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Mulla on aika kova stressi opinnäytetyöstä, mikä pitäisi saada valmiiksi ennen joulua. Se on siis laaja kirjallinen työ eli hommaa riittää sen kanssa, mutta eiköhän se tekemällä valmistu!

Oon myös shoppaillut ihan kiitettävästi ja otin nopeasti kuvat kahdesta uusimmasta löydöstä eli noista laukuista. En yleensä kuvaile pahemmin ostoksia tänne blogiin ja ajattelin, että olisitteko kiinnostuneita näkemään enemmän kuvia ostoksista? Vasemmanpuoleinen laukku on Gina Tricotista ja oikeanpuoleinen H&M:stä.

Viime aikoina oon myös juhlinut aika usein viikonloppuisin, koska pari kaveria täytti 18 tai sitten ollaan muuten vaan menty viettämään iltaa. Juhlimisesta tulikin mieleen Sunny Beach, missä oltiin Katan kanssa kesälomalla. Voisin selailla läpi siellä otettuja kuvia ja katsoa, löytyiskö sieltä vielä jotain julkaisukelpoisia kuvia. Mitä mieltä ootte, haluatteko nähdä vielä lisää kuvia tolta reissulta?

Nyt kuitenkin juhlinnat jää vähän vähemmälle, koska tultiin sunnuntaina Viivin kanssa Piispalan nuorisokeskukseen Kannonkoskelle. Meillä on siis 7 viikon työharjoittelu eli asustellaan täällä marraskuun puoliväliin asti. Tää on ihan mahtava paikka ja kaikki ohjaajat on todella mukavia. Ollaan päästy tutustumaan esimerkiksi seinäkiipeilyyn, melontaan, geoetsintään, kalastukseen, keilaamiseen ja maastoseikkailuun. Paljon on siis vielä näkemättä ja vapaa-aika kuluu lähinnä opinnäytetyötä tehdessä tai sitten kuntosalilla, keilaamassa sekä uimahallilla. Jyväskylässä olisi myös tarkoitus käydä pari kertaa, koska se on aika lähellä. Pyrin tulla laittamaan jossain vaiheessa lisää kuvia Piispalasta, joten palaillaan!

2 kommenttia: