keskiviikko 31. joulukuuta 2014

VUOSI 2014

Nyt on vuoden 2014 viimeinen päivä ja tuttuun tapaan julkaisen tällaisen koosteen kuluneesta vuodesta kollaasien avulla. Vuosi 2014 oli ehkä parhain tähänastisista vuosista, sillä tähän vuoteen kuului niin paljon upeita, ihania ja ikimuistoisia hetkiä sekä uusia tuttavuuksia, kokemuksia ja kasvua. Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2015, jota odotan enemmän kuin innoissani. Vuodelle 2015 on nyt jo tiedossa kivoja juttuja, joten saa nähdä, mitä kaikkea kyseinen vuosi tuo tullessaan. Mahtavaa uutta vuotta 2015 ja muistakaa juhlia täysillä! 

TAMMIKUU
Olin työharjoittelussa Klaukkalan koululla, käytiin kattomassa hyvä leffa nimeltä The Wolf of Wall Street, lenkkeilin paljon ja vietin kivan päivän Jullen kanssa.


HELMIKUU
Työharjoittelun jälkeen arki alkoi tavalliseen tapaan Järvenpäässä, tilattiin Katan kanssa matka Bulgarian Sunny Beachille, näin pitkästä aikaa Ninaa ja käytiin leffassa, juhlittiin Stinan 18-vuotis synttäreitä ja käytiin Katan kanssa Joensuussa Emman ja Saulin luona.


MAALISKUU
Lenkkeilin säännöllisesti, käytiin taas porukalla leffassa, juhlittiin Jullen ja Hennan tupareissa, mentiin koulun kanssa Kuusamoon hiihtovaellukselle ja samalla käytiin Rukalla laskettelemassa.


HUHTIKUU
Kävin ensimmäistä kertaa Jyväskylässä, käytiin Haminassa sukulaisten luona ja tulomatkalla pysähdyttiin Porvoossa, innostuttiin menemään Tivoliin Viivin kanssa ja tuleva kesä alkoi olla mielessä kokoajan.


TOUKOKUU
Juhlittiin railakkaasti Vappua, käytiin yhdellä leirillä, vietettiin aikaa Jullella ja Hennalla, vihdoinkin kauan odotettu kesäloma alkoi ja näin Emmiä pitkästä aikaa. 


KESÄKUU
Olin kolme viikkoa kesätöissä Haminassa, nautin lämpimistä keleistä, käytiin Tallinnassa päiväreissulla, olin Emmin kanssa ja tehtiin superhyvää salaattia sekä käytiin Katan kanssa tuttuun tapaan Lintsillä.


HEINÄKUU
Mökkeilin perheen kanssa, käytiin Viipurissa kivalla porukalla, Amir oli meillä yhen viikonlopun, täytin vihdoinkin 18 vuotta ja sitä juhlittiin kotona perheen kanssa sekä baarissa kavereiden kanssa, käytiin Jessen kanssa Lintsillä, vietettiin Katan kanssa kiva päivä Helsingissä ja kävin taas Jyväskylässä.


ELOKUU
Vietettiin ikimuistoinen matka Katan kanssa Bulgarian Sunny Beachillä, oli Jessen rippijuhlat, shoppailin paljon, koulu alkoi taas, oltiin Partaharjun leirillä koulun kanssa ja vietettiin siskosten kesken päivä Helsingissä.


SYYSKUU
Käytiin koulun kanssa vaeltamassa Repovedellä, olin paljon kavereiden kanssa, kävin muutaman kerran baarissa ja mentiin Viivin kanssa työharjoitteluun Keski-Suomeen.


LOKAKUU
Tää kuukausi meni kokonaan Piispalassa työharjoittelussa, mutta kävin kuitenkin kerran kotona sekä vietin yhen viikonlopun Jyväskylässä.


MARRASKUU
Vihdoinkin pitkä työharjoittelu oli takanapäin eli tavallinen arki jatkui, oltiin yks päivä Katan kanssa Helsingissä sekä käytiin juhlimassa Tikkurilassa.


JOULUKUU
Kävin taas Jyväskylässä, käytiin Erikan kanssa Enrique Iglesiaksen keikalla, juhlittiin kaks kertaa vähän isommalla porukalla, Emma tuli vihdoin kotiin lomalle ja vietin ihanan joulun perinteiseen tapaan Haminassa perheen ja sukulaisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti