keskiviikko 28. tammikuuta 2015

KUULUMISIA

En oo taas muutamaan viikkoon päivitelly blogia eli nyt taitaa olla aika kertoa vähän kuulumisia. Kamera ei enää kulje matkassa mukana kauheen usein (paitsi matkoilla), koska kännykällä on niin paljon helpompi ottaa kuvia. Yritän kuitenkin parantaa tapani, koska tykkään kuvailla ja saisin tännekin sitten vähän parempia ja monipuolisempia kuvia. Onneks en oo ikinä ottanu tästä blogista mitään sen kummempaa stressiä, koska oon aina kirjotellu tätä omaksi iloksi ja silloin kun siltä tuntuu. Joskus postauksia saattaa tulla aika tiuhaan tahtiin, mutta kiireiden keskellä tulee vaan pari postausta kuussa. 
Tosiaan ei tässä oikeastaan mitään ihmeellistä oo tapahtunut... oon ollu paljon kavereiden kanssa ja koulussa tehään kovasti hommia. Valmistuminen on jo edessäpäin, nimittäin toukokuussa musta tulee nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Tuntuu hurjalta, miten tää aika on mennyt näin nopeesti, mutta onneks on kuitenkin vielä vähän opiskelua jäljellä! Jatko-opiskeluista sen verran, että haen ammattikorkeakouluun sosionomiksi, mutta jos en opiskelemaan pääse, niin haen töitä ja yritän seuraavana vuonna uudestaan. Sosiaaliala on kuitenkin yks suosituimmista, joten vähän jo alkaa jännittää sinne hakeminen ja valintakokeet.
Perjantaina varattiin lentoliput Saksaan ja me mennään siis 23.3 sinne työssäoppimaan kahdeksi kuukaudeksi ja oon niin innoissani! Lennetään Frankfurtiin ja sieltä mennään junalla kaupunkiin nimeltä Sindelfingen, jossa asutaan Roosan kanssa koko sen työssäoppimisen ajan. Mennään siellä töihin päiväkotiin ja ollaan salaa innoissamme myös siitä, että meillä on viikon työskentelyn jälkeen kahden viikon loma. Pari kivaa kaupunkia on ihan lähellä tota paikkaa ja Ranskaan on alle parin tunnin matka, joten päästään käymään monessa eri paikassa ja kokemaan kaikkea uutta. Tosta tulee varmaan ikimuistonen reissu enkä jaksais enään odottaa! Ootteko te ikinä käyny Saksassa ja mitä tykkäätte kyseisestä maasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti