torstai 31. joulukuuta 2015

VUOSI 2015

Ihana joulu vietettiin Haminassa sukulaisten luona ja kohta olis uudenvuoden aika. Tää vuos on menny ihan supernopeesti, mutta ehkä se johtuu osittain siitä, että vuosi 2015 oli mun tähänastisen elämän yks parhaista! Tän vuoden aikana tapahtu niin paljon ikimuistosia juttuja. Musta tuntuu, että vuoden 2015 aikana opin paljon kaikkea myös itsestäni - kaikkien kokemusten kautta oon kasvanu ihmisenä paljon. Tein taas jokaisesta kuukaudesta kollaasin eli niiden avulla päästään kurkkaamaan mun parhaimpia hetkiä vuodelta 2015! Innolla ootan iltaa eli uudenvuoden juhlimista sekä samalla vähän jännittyneenä mitä vuosi 2016 tuo tullessaan.

TAMMIKUU
Lähettiin heti vuoden alusta kivalla porukalla Tanskaan ja se oli kyllä ihana reissu! Kööpenhaminaan haluun ehdottomasti mennä joskus uudestaan. Kävin myös kaks kertaa elokuvissa kattomassa Gone Girlin ja Birdmanin sekä vietin paljon aikaa kavereiden kanssa.

 HELMIKUU
Helmikuusta jäi parhaiten mieleen se, kun käytiin Katan kanssa Joensuussa. Tarkoitus olis käydä siellä taas mahdollisimman pian!

MAALISKUU
Tää kuukausi oli tekemistä täynnä. Kävin esimerkiks shoppailemassa Jumbossa ja Helsingissä, leffassa kattomassa American Sniperin, syömässä kiinalaista ja Katan kanssa baarissa. Yhen viikonlopun vietin myös Amirin kanssa ja kuun lopulla lähettiin Roosan kanssa Saksaan työharjoitteluun! Maaliskuussa kerettiin myös käydä lomalla Frankfurtissa. 
HUHTIKUU
Huhtikuu meni kokonaan Saksassa ja toi oli kokonaisuudessaan ihana ja ikimuistonen matka. Tutustuttiin paikkoihin Saksassa, oltiin päiväkodissa töissä, tutustuttiin uusiin ihmisiin ja käytiin Stuttgartin yöelämässä pari kertaa.


TOUKOKUU
Toukokuun puolessa välissä tultiin kotiin Saksasta ja sen jälkeen oli pari viikkoa koulua ennen valmistumista. Vikat viikot koulussa oltiin tiiviisti yhdessä kavereiden kanssa ja sen jälkeen koitti valmistuminen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi.


KESÄKUU
Kesäkuussa kävin kaks kertaa Tallinnassa, ekaks äitin ja Emman kanssa ja myöhemmin mentiin kahdestaan Amirin kanssa. Juhlittiin myös Katan synttäreitä eli käytiin Helsingissä ja syömässä Amarillossa. Vietin yhen viikonlopun Jyväskylässä ja vein Amirin ekaa kertaa mummin ja papan luo Haminaan. 


HEINÄKUU
Heinäkuussa tein töitä marjamyyjänä, mutta onneksi kerkesin nauttia myös kesästä. Sain myös tiedon siitä, että pääsin opiskelemaan Tampereelle sosionomiksi ja pian sen jälkeen tehtiin vuokrasopimus Katan kanssa. Käytiin myös kivalla porukalla mökillä.


ELOKUU
Elokuussa muutettiin Katan kanssa yhteiseen asuntoon Tampereelle ja käytiin myös Weekend festareilla. Elokuu meni lähinnä uuteen kaupunkiin ja kouluun tutustumisessa, joten tää kuukaus oli täynnä kaikkea kivaa ja uutta. Uusiin ihmisiin tutustuminen ja kivat opiskelijatapahtumat (Bubirundi) jäi hyvin mieleen.


SYYSKUU
Koulu lähti kivasti käyntiin ja osallistuttiin porukalla Tursajaisiin. Kävin myös kotikotona ja vietin paljon aikaa Amirin kanssa.


LOKAKUU
Lokakuussa oli Approt ja syyslomalla mentiin Klaukkalaan Amirin kanssa. Mun vanhat ystävät Emmi ja Viivi kävi Tampereella ja käytiin myös päiväreissulla Tallinnassa äitin ja Jessen kanssa. Halloweenin vietin Tikkurilassa kavereiden kanssa.


MARRASKUU
Marraskuusta jäi mieleen se, kun käytiin Amirin kanssa Fransmannissa syömässä maailman parasta pihviä ja Katan kanssa Project X tapahtumassa.


JOULUKUU
Vietettiin pikkujouluja kivalla tyttöporukalla ja toiset pikkujoulut vietettiin luokan kesken. Kävin myös pari kertaa Jyväskylässä ja Katan kanssa vietettiin pitkästä aikaa tyttöjen iltaa. Joulu oltiin Haminassa ja oli ihanaa rentoutua perheen parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti