tiistai 22. marraskuuta 2016

FAKTOJA MINUSTA PART 2

Ensimmäisen Faktoja minusta -postauksen löydät klikkaamalla TÄSTÄ.

1. Opiskelen sosionomiksi, mutten tiedä mitä haluan tehdä työkseni
Sosiaaliala on aina tuntunut omalta, mutta tän tutkinnon myötä avautuu niin paljon uusia ovia ja mahollisuuksia etten yksinkertasesti osaa valita mitä haluaisin tehdä työkseni. Toisaalta oon aika luottavaisin mielin ja varma siitä, että se mieluinen työpaikka löytyy sitten ajan kanssa.

2. Haluaisin joskus moottoripyöräkortin
Moottoripyörällä ajaminen näyttää vaan niin siistiltä! Ois huippua joskus kokeilla...

3. Haaveilen paljon
Tosiaan unelmoin päivittäin vaikka mistä. Unelmoin esimerkiks matkustamisesta mahdollisimman moneen maahan elämän aikana, yhteenmuutosta poikaystävän kanssa, kuumailmapallon kyytiin pääsemisestä, kivasta työpaikasta, naimisiinmenosta, äidiksi tulemisesta...

4. Iän myötä musta on tullut tosi herkkä
Nuorena en siis itkenyt usein muiden ihmisten edessä, mutta nykyään itken helposti niin ilosta kuin surusta ja oon huomannu, että omien tunteiden näyttäminen on vaan ja ainoastaan hyvä juttu :)

5. Kirjoitan aina kaiken ylös
Tykkään suunnitella tulevien viikkojen menot valmiiksi ja oon aika tarkka myös kaikkien aikataulujen suhteen. Kalenteri on ihan paras juttu ja musta tuntuu, että menisin ihan sekaisin ilman sitä.

6. En oo ikinä fanittanut mitään/ketään tosi paljon
Muistaakseni en oo ikinä fanittanut pelkästään yhtä tiettyä artistia tai tykännyt jostain tietystä asiasta ylitse muiden. Mulla on ollu lähinnä esikuvia ja esimerkiks pienenä tein kaiken isosiskon perässä.

7. Aloin juomaan kahvia vasta viime kesänä
Niin kuin varmaan monet muut, en voinu sietää kahvia aikaisemmin mutta nyt voisin juoda sitä päivittäin...

8. Rakastan olla kotona
Oon aika menevä tyyppi ja tykkään reissailla, mutta kotona on vaan niin hyvä olla! Parasta on koti-ilta rakkaan kanssa, kun voi kokkailla yhessä ja ottaa rennosti leffan parissa. Vanhempien kotona on myös aina kiva käydä, kun saa esimerkiks lenkkeillä koiran kanssa ja tyhjentää jääkaappia niin paljon kuin pystyy.


Pyysin myös muutamaa läheistä kertomaan faktoja musta ja tässä pari kommenttia:

"Mette tykkää kuvata, chillata ja caramel latesta. Kutiat kaulasta, naurat paljon, oot aika syvällinen ja puhut paljon mut asiaa. Oot myös tosi ilonen ja elämänmyönteinen ja tuut kaikkien kans toimeen!"
-Viivi

"Löydät sopivat sanat kaikkiin tilanteisiin etkä ota liian vakavasti elämää. Oot tosi siisti ihminen eli sul ei oo ikinä sotkusta. Sulle on tärkeetä pitää hyvät välit kaikkiin sulle tärkeisiin ihmisiin ja et oo yhtää draamaqueen."
- Emmi

"Rakastat hamppereit ja aina kun haukottelen, niin yrität työntää salaa sormen mun suuhun ja keskeyttää haukotuksen..."
- Poikaystävä

"Sulla on paljon lempinimiä ja suunnittelet paljon sun tulevaisuutta ja aika tarkasti. Ennen ostit kaikkea turhaa, mutta nykyään oot parantunu tossa."
-Isosisko Emma

"Kun olit pieni, et antanut mun mennä suihkuun tai hakemaan postia vaan silloin sait kunnon raivokohtauksen. Joskus myös heittäydyit keskelle tietä makaamaan, kun et suostunu lähtemään pois puistosta. Pienenä tykkäsit myös tanssia ja siitä, kun sulle laulettiin yhtä tiettyä laulua."
-Äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti