lauantai 31. joulukuuta 2016

VUOSI 2016

Huhheijaa mikä vuos takana! Kaikennäköstä sitä on taas koettu ja opittu vuoden aikana. Jotenkin tuntuu, että aina sitä kasvaa hurjasti ihmisenä ja saa uusia näkökulmia kaikenlaisiin asioihin. Tähän vuoteen on mahtunut paljon ikimuistoisia ja opettavaisia juttuja sekä paljon myös erilaisia tunteita. Musta on aina mielenkiintosta käydä vuoden tapahtumia valokuvien avulla läpi, koska niistä välittyy vahvasti juuri sen tietyn hetken fiilis. 
Kun muistelen vuotta 2016, niin ensimmäisenä tulee mieleen se, kuinka paljon ollaan kasvettu yhdessä Amirin kanssa. Se on vaan aika siisti fiilis, kun toinen pysyy vierellä vuodesta toiseen ja tuntee sut läpikotaisin. Seuraavaks tulee mieleen kaikki pienet reissut esimerkiks Göteborgiin ja Tallinnaan sekä kotimaan kaupunkeihin. Haaveilen joka päivä vähän pidemmistä reissuista ja vuoden 2017 tavoitteena onkin päästä tutkimaan maailmaa vähän kauemmas. Yks iso juttu tänä vuonna oli myös muutto toiseen kämppään täällä Tampereella. Mulla kävi tän asian kanssa tosi hyvä tuuri, koska sain superkivan vuokrakämpän ja kaupan päälle maailman ihanimman kämppiksen - ja sitä kautta siis uuden hyvän ystävän. 
Tänä vuonna oon esimerkiks viettänyt huippuhetkiä parhaiden tyyppien kanssa, ollut opintomatkalla Göteborgissa, reissannu jonkin verran Suomessa (Jyväskylä, Klaukkala, Hamina, Joensuu, Turku, Helsinki, Varpaisjärvi), tehnyt lyhyen reissun Tallinnaan perheen kanssa, oppinut ihmissuhteista ja ystävyydestä, nauttinut ihanasta kesästä, täyttänyt 20 vuotta, ollut tuutorina ja käynyt muutamissa opiskelijatapahtumissa sekä varmistunut entistä enemmän siitä, mitä haluan tehdä tulevaisuudessa sosionomina. 
Yhteenvetona vuosi 2016 oli ikimuistoinen ja täynnä sellasia juttuja, mitä ei oikeestaan osannut odottaa. Kuitenkin ehkä ensimmäistä kertaa ikinä tuntuu oikeesti siltä, että kaikki elämän osa-alueet on just niin kuin pitääkin - tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin. Tänään vuoden 2016 vikana päivänä meillä on suunnitelmissa muistella vuotta 2016 ja mennä johonkin kivaan ravintolaan syömään sekä tietysti käydä kattomassa raketteja. Mä ootan innolla ja mielenkiinnolla vuotta 2017, hyvää uutta vuotta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti